Welkom

Dorpscentrum Spaarndam

Het Dorpscentrum Spaarndam ligt in het oostelijke gedeelte, aan de Ringweg, van het rustieke Spaarndam, een meer dan 700 jaar oud vissersdorp langs de dijk van het voormalige Binnen-IJ met prachtige dijkhuisjes en het wereldberoemde standbeeld van Hansje Brinker.

Ontmoetingsruimte

Het Dorpscentrum Spaarndam verhuurt ruimtes voor culturele en recreatieve activiteiten zoals een ontmoetingsruimte, een sporthal, een sportzaal en vergaderruimte. Verder biedt het Dorpscentrum onderdak aan maatschappelijke voorzieningen zoals kinderopvang en de bibliotheek. Daarnaast zijn er verschillende spreekuren die wekelijks plaatsvinden.

Het Dorpscentrum is uitstekend geschikt voor sportactiviteiten, vergaderingen, cursussen en tentoonstellingen. Ook kunt u bij ons terecht voor speciale bijeenkomsten zoals toneelvoorstellingen, muziekuitvoeringen, bedrijfsuitjes, jubilea of condoleances.

Het Dorpscentrum beschikt over een sporthal (de “Dees Verdurmenhal”) met een speelveld van 38 bij 20 meter die o.a. wordt gebruikt door de KNVB voor zaalvoetbalcompetitiewedstrijden, door de NBB voorbasketbalcompetitiewedstrijden en door de KNHB voor zaalhockeywedstrijden. De hal is ook uitstekend geschikt voor indoortennis en indoorvliegen. En, in bijzondere gevallen, kan de hal worden omgetoverd tot een concertzaal voor 600 gasten.

Zowel de sporthal als de sportzaal kunnen worden gehuurd voor beurzen, markten, grote bijeenkomsten of bedrijfsuitjes.

Graag willen wij u nader informeren over onze mogelijkheden. U kunt ons bellen op tel.  023-539 0811 of mailen naar info@dcspaarndam.nl. Ook kunt u vrijblijvend een kijkje komen nemen in ons Dorpscentrum.