Vrouwen van Nu

Dorpscentrum Spaarndam

Met de kracht van vrouwen de leefomgeving versterken

Online bescherming van vrouwen (klik hier)

Vrouwen van Nu heeft als missie om met de kracht van vrouwen de leefomgeving te versterken. De vereniging heeft geen politieke of religieuze kleur. Elke vrouw is welkom. Met circa 46.000 leden georganiseerd in ruim 525 afdelingen zijn we de grootste vrouwenvereniging van Nederland.

Ons uitgebreide ledenbestand en netwerk stelt ons in staat om actief en betrokken te zijn bij zaken die de vrouw van nu bezig houdt en belangrijk vindt. We spreken ons uit op congressen, bij beleidsmakers of lezingen. We inspireren elkaar tijdens ontmoetingsbijeenkomsten, reizen en excursies. We leren van en met elkaar tijdens trainingen, workshops en cursussen en we hebben zorg en oog voor elkaar in onze woonomgeving tot ver over de landsgrenzen heen.

Vrouwen van Nu staat bekend als een kweekvijver van bestuurlijk talent. Je komt ons tegen in gemeenteraden, waterschappen, de tweede kamer en tal van besturen, commissies en inspraakorganen.

Als lid heb je toegang tot de activiteiten van de landelijke vereniging en de provinciale en lokale afdelingen. Dat zijn er duizenden per jaar. Training, evenement, lezing, beleidsbeinvloeding, excursie, bedrijfsbezoek, netwerken, ontmoeting, feesten, reizen…via de activiteitenagenda vind je ze allemaal.

Leden krijgen een ledenpas met aantrekkelijke acties en korting zoals op het gebied van theater, reizen en uitstapjes.

Verder genieten ze zes keer per jaar van het Vrouwen van Nu magazine.

Met een lidmaatschap verrijken vrouwen niet alleen zichzelf maar ook de positie van vrouwen in Nederland. Aanmelden kan via deze link.

Betrokkenen bij onze doelstelling zoals maatschappelijke instellingen,bedrijven of mannen kunnen ons steunen door middel van een sponsorlidmaatschap.

Mocht je Vrouwen van Nu op een andere manier willen steunen, zelf een afdeling of netwerk willen opzetten of een samenwerkingsverband willen aangaan neem dan contact met ons op.

Voor inlichtingen: http://vrouwenvannu.nl/spaarndam