Nieuws

Dorpscentrum Spaarndam

CORONAMAATREGELEN

De maatregelen van de regering zoals meegedeeld in de persconferentie van 19 januari 2021 betekenen voor het Dorpscentrum Spaarndam dat we tenminste tot en met 9 februari 2021 gesloten zijn, ook voor de activiteiten voor kwetsbare ouderen. Neemt u contact op met het beheer 023-5390811.
Vanaf 1 december is het verplicht om een mondkapje bij verplaatsing binnen het Dorpscentrum te dragen.

Blijf gezond!!


WMO en PlusPunt Zwanenburg

Vanuit MeerWaarde wordt er (normaliter) in het Dorpscentrum een inloopspreekuur gehouden, waar u terecht kunt met allerlei vragen op sociaal gebied, waardoor u niet helemaal naar het PlusPunt in Zwanenburg hoeft te gaan. MeerWaarde kan u ook doorverwijzen naar het Wmo. Als u andere vragen heeft, doet MeerWaarde uiteraard haar uiterste best om u van dienst te zijn. Wanneer het volgende inloopspreekuur is is op dit moment niet bekend.

Voor meer informatie, advies en vragen over welzijn, vrijetijdsactiviteiten, vrijwilligerswerk, hulp en dienstverlening, klik hier of kijk op de pagina Activiteiten, Wmo.


REPAIR CAFÉ SPAARNDAM

Openingstijden
Elke tweede zaterdag van de maand, van 13.30 tot 16.00  uur.
De datum van het eerstvolgende Repair Café is nog niet bekend.


KUNST IN HET DORPSCENTRUM
Regelmatig hangt er kunst in het Dorpscentrum. Hieronder werken van diverse kunstenaars van de Schilderclub Spaarndam. Komt u eens een kijkje nemen?


GEZOCHT OPROEPKRACHTEN

GEZOCHT: voor de maandagavond of dinsdagavond, en af en toe in het weekend, zoeken wij een oproepkracht voor achter de bar. Vanaf 18 jaar, liefst met enige horeca-ervaring. Bezit van een SHV- of IVA-certificaat is een pré.
Voor de woensdagmiddag van 13.00 – 17.00 uur en eventueel een enkele keer in de weekenden zoeken wij een gastheer/gastvrouw die tegen een vergoeding ook wil schoonmaken.
Wij gaan er vanuit dat onze nieuwe collega’s een dienstverlenende en klantgerichte instelling heeft. Geïnteresseerd? Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar info@dcspaarndam.nl onder vermelding van Oproepkracht Dorpscentrum. Meer informatie? Neem contact op met Marloes Wesseling,  tel. 023-5390811 of info@dcspaarndam.nl


GEZOCHT BESTUURSLEDEN

Wegens aftreden van enkele bestuursleden, en het statutair moeten aftreden van dagelijks bestuursleden medio 2021, is de Stichting Dorpscentrum Spaarndam op zoek naar nieuwe bestuursleden. Er komen diverse functies vrij. Vindt u het belangrijk dat er een dorpshuis in ons dorp is en blijft bestaan? Heeft u zin om mee te praten over de toekomst en het reilen en zeilen van het Dorpscentrum en de Stichting, of heeft u een of meer dagdelen per week tijd om het beheer en de exploitatie goed te laten verlopen? Ook als u minder tijd heeft, u bent altijd van harte welkom om te komen praten. Neem gerust contact op met Martie Vink (voorzitter), martie@dcspaarndam.nl, of Aagje Compier (secretaris), aagje@dcspaarndam.nl.